. Team. Artiesten. Producties. Referenties. Contact.

Audio Alive

AV Producties &

Facilities

Schiehaven 17

3024 EC  Rotterdam

The Netherlands

KvK: Rotterdam 272 39 739

BTW: NL.179.772.661.B.01

IBAN NL03ABNA0614567092

 E info@audio-alive.nl
W www.audio-alive.nl
T  010 2800 388

Werkwijze

Geluid en licht verhuur, AV techniek, microfoons

Audio Alive verzorgt AV apparatuur voor exclusieve feesten én verhuurt voordelige podia met AV techniek voor de betere festivals in en rond Rotterdam.


Naast onze standaard voordeel pakketten, kan ons team ook een uniek ontwerp van uw idee maken, waarbij het niet uitmaakt of het voor 10 of 10.000 personen is. Het enige dat telt is het succes van het evenement.

Uw idee van een evenement, modeshow, beurs of congres vertalen wij in een plan /ontwerp. Eventueel volledig en voordelig in 3D, met de focus /doel de bezoeker met uw boodschap daadwerkelijk te ‘raken’.

Waarom Audio Alive?


Audio Alive heeft alle technieken in huis van beeld aansturing tot 3D mapping. Audio Alive is ontstaan uit liefde voor het vak. Als sponsor van de Zeepkistenrace Rotterdam, nodigen wij u daarom graag uit als VIP gast bij dit Rotterdamse festival, stuur ons hiervoor een berichtje via het contact formulier.


Graag denken we met u mee, waarbij het geluid, licht en beeld uw evenement de juiste accenten geeft, zonder te overdrijven. De mogelijkheden zijn vaak simpeler dan u denkt.


Foto links: Turkse ambassade in Den Haag, met zangeres Karsu Donmez.

Podia met AV Artiesten