. Team. Artiesten. Producties. Referenties. Contact.

Audio Alive

AV Producties &

Facilities

Schiehaven 17

3024 EC  Rotterdam

The Netherlands

KvK: Rotterdam 272 39 739

BTW: NL.179.772.661.B.01

IBAN NL03ABNA0614567092

E info@audio-alive.nl
W www.audio-alive.nl
T  010 2800 388 Creatieve Events

De medewerkers van Audio Alive kunnen voor u alle technische ondersteuning verzorgen. Heeft u bijzondere wensen zoals een plaatselijke ammateur artiest laten optreden? Een modeshow zelf organiseren, een jubileum speciaal maken. Bel of mail ons voor uw vraag en wij maken er iets unieks van!


"U wilt iets nieuws, unieks en natuurlijk nog indruk-wekkender als voorgaande jaren".


Audio Alive heeft de afgelopen jaren bewezen dat ze voorloper zijn als het om creatieve AV oplossingen voor kleinere of grotere producties.


Van beurzen tot product presentaties en van kleine artiesten  tot groet artiesten en festivals, maar ook trouwfeesten en Oud en Nieuw feesten vinden wij niet te min.

Uniek zijn wij ook met beeld techniek, zowel op LED schermen als projecties op gebouwen. Van beelden tot animaties en zelfs live beelden bewerken.


 Samen met onze in-house content medewerkers kunnen wij een passende content ideeën en producties realiseren. Dit in combinatie met onze hardware-oplossingen ontstaat er een totaalpakket die zijn weerga niet kent.

In de afgelopen jaren is Audio Alive betrokken geweest bij een tal van andere vooruitstrevende events die ook nog eens in de prijzen vielen, zoals: het 'Baroug Open Air Festival' winnaar van het 'Beste Festival 2014'.


Audio Alive adviseert, denkt met u mee en weet kosten te besparen. Kwaliteit hoeft dus niet duur te zijn…


Podia met AV

Creatieve AV producties

Podia met AV