. Team. Geluid en licht. Producties. Referenties. Contact.

Audio Alive

AV Producties &

Facilities

Noordsingel 166c

3032 BK  Rotterdam

The Netherlands

KvK: Rotterdam 272 39 739

BTW: NL.179.772.661.B.01

IBAN NL03ABNA0614567092

E   info@audio-alive.nl
W www.audio-alive.nl
T   010 2800 388 Creatieve Events

Audio Alive heeft in de afgelopen jaren, veel ervaring opgedaan in verschillende richtingen. Zo kunnen we u technische ondersteunen, wanneer u een plaatselijke artiest wilt laten optreden, een modeshow wilt organiseren of een jubileum special in gedachten heeft. Bel of mail ons voor uw vraag en wij maken er iets unieks van!


"U wilt kwaliteit, passend binnen uw budget en iets nieuws, unieks en wellicht beter als voorgaande jaren".


Audio Alive heeft festivals tot bedrijfsfeestjes gedaan, en kan zo creatieve AV oplossingen voor kleinere of grotere producties vakkundig verzorgen.


Dus: Van beurzen tot product presentaties en van kleine artiesten tot grote artiesten en festivals, maar ook trouwfeesten en Oud en Nieuw feesten vinden wij niet te min.

Uniek zijn wij ook met beeld techniek, zowel op LED schermen als projecties op gebouwen. Van beelden tot animaties en 3D beelden genereren.


 Samen met onze in-house content medewerkers kunnen wij een passende content ideeën en producties realiseren. Dit in combinatie met onze hardware-oplossingen ontstaat er een totaalpakket die zijn weerga niet kent.

In de afgelopen jaren is Audio Alive betrokken geweest bij een tal van andere vooruitstrevende events die ook nog eens in de prijzen vielen, zoals: het 'Baroug Open Air Festival' winnaar van het 'Beste Festival 2014'.


Audio Alive adviseert, denkt met u mee en weet kosten te besparen. Kwaliteit hoeft dus niet duur te zijn…

Podia met AV

Creatieve AV producties

Podia met AV